Tijdelijk internet voor huisvesting

Keepgo Europe biedt de ideale internet oplossing voor tijdelijke huisvesting, noodwoning of tijdelijke opvang door heel Nederland, België en Duitsland. Extreem flexibel met een vast tarief per week. Helemaal volgens ons Plug & Play principe.

✔ Lage prijs per week van €18,75 (6-10 gebruikers)

✔ Locatie onafhankelijk

✔ Binnen 24h online

✔ Wekelijks opzegbaar

✔ Tot 500 gebruikers per locatie

✔ Plug & Play

Wij leveren momenteel al meer dan 1000 tijdelijke internet verbindingen overal in Nederland, Belgie en Duitsland voor o.a. asielzoekers, vluchtelingen en arbeidsmigranten.

Arbeidsmigranten

Keepgo EU is al jaren gespecialiseerd in het faciliteren van tijdelijk onbeperkt internet voor de huisvesting van arbeidsmigranten in de Benelux en Duitsland. We werken direct samen met huisvesters en uitzendbureaus in Nederland. Binnen 1 werkdag kunnen we leveren wanneer snelheid belangrijk is. Ook zijn onze producten dagelijks op of af te schalen, hierin zijn we extreem flexibel. Service is voor ons belangrijk daarom hebben wij een direct aanspreekpunt.

Asielzoekers & vluchtelingen

Met de ervaring die Keepgo EU reeds heeft opgebouwd in het voorzien van tijdelijk internet voor arbeidsmigranten, kloppen steeds meer gemeenten bij ons aan. Meer dan 20 gemeenten die al gebruik maken van onze diensten om supersnel het internet te leveren maar wel flexibel willen zijn in de looptijd hiervan. Op plekken waar geen vaste lijn mogelijk is of ter overbrugging naar de vaste lijn(glasvezel) waar lange oplevertijden helaas normaal zijn geworden.

 • Geen verassingen

  Vanaf €18,75 per week per verbinding (geschikt voor 6 – 10 personen) Onbeperkt, dus geen verassingen

  1 vast aanspreekpunt.

 • Locatie onafhankelijk

  Vakantiewoningen/parken tot een industrieterrein. Snel, stabiel en ongelimiteerd internet* Incl. maatwerk oplossing.

 • Binnen 24h online in NL

  Voor 16:00 besteld is morgen bezorgd. Snel op- en afschalen. Ook spoedservice mogelijk binnen 4 uur overal in Nederland.

 • Flexibiliteit

  Wekelijks opzegbaar, dagelijks op te schalen, locatie onafhankelijk.

 • Plug & Play

  Kant en klare oplevering. Modems hoeven enkel van stroom te worden voorzien.

*Wij monitoren het datagebruik actief en grijpen in bij de 1% gebruikers die extreem veel meer gebruiken dan normaal/noodzakelijk. Op die manier houden we het gemiddelde
datagebruik gezond en kan de overige 99% van de gebruikers ongestoord en onbeperkt gebruik maken van de verbinding.

CONTACT