TIJDELIJK ZAKELIJK INTERNET

Snel, stabiel en ongelimiteerd internetten via de 4G/5G router oplossing van Evenwifi. Kies voor een volledig op maat gemaakte oplossing of één van onze standaard oplossingen via Evenwifi. Bij Evenwifi begrijpen wij het als geen ander dat internet storingen het ondernemen vrij onmogelijk maakt. Daarom zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur weer online bent met je onderneming.

EVENWIFI TIJDELIJK OPLOSSING

Onbeperkt 4G en 5G internet voor thuis of voor op de zaak? Bij Evenwifi ben je op het juiste adres.

Een krachtige tijdelijke internet oplossing (voor maximaal 64 apparaten), middels WiFi en de vaste internet kabel. Geschikt voor thuisgebruik of kantoor.

Extreem flexibel met een vast tarief per dag, maand of week. Helemaal volgens onze Plug & Play principe. Dus zonder installatie.

Verder maken wij uitsluitend gebruik van premium 4G en 5G hardware die vooraf, eventueel naar wens, voor je terug gezet wordt naar de juiste fabrieksinstellingen.

Onze hardware kan ingezet worden voor VoiP telefonie, camera en alarm systemen, POS apparatuur (kassa & PIN systemen) en als back up.

Bezoek Evenwifi

ONZE SPOEDSERVICE

Bij een storing of plotselinge verhuizing is vaak direct internet op locatie nodig en dat hoeft geen dagen meer te duren.

Wij gaan direct voor je aan de slag. Onze service is zeer flexibel en zo ben je snel weer online. Kies voor deze service en krijg binnen 4 uur een tijdelijk internet oplossing op jouw locatie. Wij denken met je mee en zorgen er voor dat de juiste oplossing jouw tijdig bereikt.

Deze service is doorlopend beschikbaar, zelfs in het weekend.

Vraag aan

OFFERTE OP MAAT?

Ontvang binnen 30 minuten een offerte tijdens kantoor uren.

Contacteer ons

CONTACT