TIJDELIJK ZAKELIJK INTERNET

Snel, stabiel en ongelimiteerd internetten via de 4G/5G router oplossing van Evenwifi. Kies voor een volledig op maat gemaakte oplossing of één van onze standaard oplossingen via Evenwifi. Bij Evenwifi begrijpen wij het als geen ander dat internet storingen het ondernemen vrij onmogelijk maakt. Daarom zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur weer online bent met je onderneming.

EVENWIFI TIJDELIJK OPLOSSING

Onbeperkt 4G en 5G internet voor thuis of voor op de zaak? Bij Evenwifi ben je op het juiste adres.

Een krachtige tijdelijke internet oplossing (voor maximaal 64 apparaten), middels WiFi en de vaste internet kabel. Geschikt voor thuisgebruik of kantoor.

Extreem flexibel met een vast tarief per dag, maand of week. Helemaal volgens onze Plug & Play principe. Dus zonder installatie.

Verder maken wij uitsluitend gebruik van premium 4G en 5G hardware die vooraf, eventueel naar wens, voor je terug gezet wordt naar de juiste fabrieksinstellingen.

Onze hardware kan ingezet worden voor VoiP telefonie, camera en alarm systemen, POS apparatuur (kassa & PIN systemen) en als back up.

Bezoek Evenwifi

T-Mobile Onbeperkt

Onbeperkt 4G of 5G is dé oplossing voor locaties waar de vaste internetverbinding niet aanwezig is of niet snel genoeg is. Met Onbeperkt 4G/5G ben je altijd verzekerd van een snelle internetverbinding via je eigen router, waar je ook woont of werkt. Erger jij je aan de trage Wifi verbinding op de camping, thuis of kantoor? En mag het internet op jouw locatie wel wat sneller?*

Met Onbeperkt 4G/5G ben je meteen online en geniet je van het snelste mobiele netwerk van Nederland. Stekker erin en gaan.

Voor Onbeperkt 4G of 5G is het noodzakelijk dat je een goede dekking hebt op het mobiele netwerk. Vul de postcode van de plaats in waar je het wil gebruiken. Je ziet meteen of jouw locatie geschikt is.

Onbeperkt internet met een technische Fair Use Policy**

* Snelheid: Getoonde snelheden zijn indicatief, deze zijn gebaseerd op de meest optimale omstandigheid.

** FUP we hanteren voor dit product geen daglimiet of maandlimiet, en we zullen ook niet je snelheid verlagen als je veel gebruikt. Wel willen we voorkomen dat je het mobiele netwerk van onze operator overbelast, dus vragen we je vragen om in redelijkheid gebruik te maken van dit product.

T-Mobile zakelijk internet

VODAFONE MET EU DEKKING

Met Onbeperkt 4G van Vodafone EU ben je meteen online en geniet je van het snelste mobiele netwerk binnen de EU landen. Stekker erin en gaan dus.

Met de 400GB* bundel van Vodafone kun je goed uit de voeten binnen Europa. Bij Evenwifi laten wij de klant kiezen om enkel de SIM of tegen een kleine extra vergoeding ook hardware te huren/afnemen. Kijk voor de prijzen op Evenwifi.nl.

*Stop automatisch na 400GB: Zodra er in een maand 400GB is verbruikt stopt automatisch de verbinding, zo kun je niet voor onverwachte hoge kosten komen te staan.

** Snelheid: Getoonde snelheden zijn indicatief, deze zijn gebaseerd op de meest optimale omstandigheid.
Kijk voor een accurate snelheidsindicatie altijd op de desbetreffende dekkingskaart.

Vodafone zakelijk internet

KPN MET VAST IP-ADRES

Met een vast IP-adres is je bedrijfsnetwerk veilig en goed geregeld. Met een vast IP-adres veranderd zoals de naam al doe vermoeden niet je IP-adres. Dit zorgt ervoor dat jouw apparaten altijd met elkaar kunnen blijven verbinden en zo dus goed kunnen blijven werken.

In veel gevallen, zoals bij VoiP of andere slimme apparaten, is een vast IP-adres essentieel. Met slimme apparaten wordt bedoeld; beveiligingscamera's, pinapparaten, alarmsystemen en netwerkprinters.

Voordelen van een vast IP-adres:

Extra veilig: U bepaalt zelf per apparaat de rechten en toegang tot uw netwerk

Stabieler bedrijfsnetwerk: de apparaten binnen je organisatie blijven altijd verbonden met het netwerk.

Netwerktoegang op afstand: met een vast IP adres kan je op toegang vragen tot het bedrijfsnetwerk, ideaal voor thuiswerkers.

KPN zakelijk internet

ONZE SPOEDSERVICE

Bij een storing of plotselinge verhuizing is vaak direct internet op locatie nodig en dat hoeft geen dagen meer te duren.

Wij gaan direct voor je aan de slag. Onze service is zeer flexibel en zo ben je snel weer online. Kies voor deze service en krijg binnen 4 uur een tijdelijk internet oplossing op jouw locatie. Wij denken met je mee en zorgen er voor dat de juiste oplossing jouw tijdig bereikt.

Deze service is doorlopend beschikbaar, zelfs in het weekend.

Vraag aan

OFFERTE OP MAAT?

Laat ons weten wat je nodig hebt en ontvang binnen 30 minuten een offerte.

Contacteer ons

CONTACT