ROAMING DATA VIA DROAM

Als je in het buitenland online gaat met je 4G MiFi of Router dan maak je verbinding met een lokaal netwerk. Via dat lokale netwerk maak je weer contact met je eigen netwerk provider. Als je geen buitenland bundel hebt kan dit hoge kosten met zich mee brengen. Alle providers zijn tegenwoordig verplicht om je daar voor te behoeden. Je kunt niet zo maar hoge roaming kosten maken. Maar waar heb je roaming SIM dan wel voor nodig?, huisje, kantoor, tijdelijk, camping in het buitenland? Een eigen klein netwerk creëren zodat je vanuit je vakantiehuis/camping veilig je bankzaken kunt regelen.

10X PREPAID IOT

De prepaid IoT simkaart via ons merk DROAM werkt op meerdere netwerken door heel Europa, in Nederland werkt het op KPN, T-Mobile en Vodafone. Zo biedt deze simkaart de best mogelijk mobiele dekking door heel Europa. De simkaart stuurt niet naar de goedkoopst beschikbare netwerk, maar juist naar sterkste beschikbaar netwerk. Elk simkaart wordt geleverd met 300MB data en 50 SMS en kan in realtime worden opgewaardeerd. Het is ook mogelijk om een auto-refill in te schakelijk om ervoor te zorgen dat de simkaart altijd door kan.

Bezoek Droam.com

WORLD DATA SIM

Een wereldwijde Prepaid data oplossing voor IoT-, M2M- en breedbandapparaten met een hoog volume. Verbind uw apparaten met meer dan 500 mobiele netwerken in meer dan 120 landen.

 

Beheerd via onze gebruiksvriendelijk platform met programmeerbare API koppelingen en multi-carrier integratie.

Koop nu

PORTAL BEHEER

Het platfor stelt je in staat om je eigen telecomproductente creeren en beheren. Verder stelt de DROAM platform je in staat om je een eigen billing te creeren. Lees verder op de website van DROAM via het platform menu.

Platform menu

CONTACT