Project Manager

Als project manager krijg je de leiding over verschillende projecten die op ons pad komen.Denk hierbij aan implementatie/uitvoer van projecten die door ons sales team verkocht zijn, verandertrajecten of verbetering van processen binnen de organisatie, het opzetten/begeleiden van projecten met een externe consultants, etcetera. Je moet zeker van afwisseling houden, want geen project is hier hetzelfde.

MEER INFORMATIE

Junior B2B sales Benelux

Als Junior B2B Sales Benelux zoek jij de meest geschikte oplossing voor onze Nederlandse en Belgische klanten. Jij levert maatwerk voor bedrijven - van MKB tot groot - en voorziet hen van mobiele connectiviteit. Je bent continue op zoek naar de beste invulling van een specifiek vraagstuk van de klant.

MEER INFORMATIE

Business Developer 4G Broadband

Als Business Developer Breedband 4G ga jij samen met ons team op zoek naar nieuwe afzetmarkten/klanten voor onze tijdelijke en doorlopende breedband 4G oplossingen. Denk aan tijdelijk internet voor beurzen/evenementen/tijdelijke huisvesting, of zoek nieuwe klanten voor ons noodpakket-as-a-service (speciaal voor de grotere internet service providers).

MEER INFORMATIE

CONTACT US