Accountmanager IoT & Roaming

Als Accountmanager IoT & Roaming zoek jij de meest geschikte oplossing voor klanten met een IoT-toepassing, of waar roaming een rol speelt. Jij levert maatwerk voor bedrijven - van MKB tot groot - en voorziet hen wereldwijd van mobiele connectiviteit. Je bent continue op zoek naar de beste invulling van een specifiek vraagstuk van de klant. Je gaat zelf op zoek naar nieuwe potentiele klanten, en bent daardoor van A tot Z betrokken bij het binnenhalen van nieuwe klanten. Uiteraard staat daar een mooie bonus tegenover.

MEER INFORMATIE

Business Developer 4G Broadband

Als Business Developer Breedband 4G ga jij samen met ons team op zoek naar nieuwe afzetmarkten/klanten voor onze tijdelijke en doorlopende breedband 4G oplossingen. Denk aan tijdelijk internet voor beurzen/evenementen/tijdelijke huisvesting, of zoek nieuwe klanten voor ons noodpakket-as-a-service (speciaal voor de grotere internet service providers).

MEER INFORMATIE

Financieel administratief medewerker

Als financieel administratief medewerker ben je samen met jouw collega’s en onze accountant verantwoordelijk voor het onderhouden van de boekhouding en het voorbereiden van de maandafsluitingen, jaarafsluitingen, en BTW-aangiftes.

MEER INFORMATIE

CONTACT US