4G-5G OP DE ZAAK

Woon je in het buitengebied of zit je bedrijf gevestigd op een locatie waar geen stabiel en snel internet aanwezig is (zoals een industrieterrein)? 4G op de zaak kan dan uitkomst bieden. Door het ruime aanbod aan producten en oplossingen, kan er voor iedere situatie een passend aanbod op maat gemaakt worden.

BINNEN EEN WERKDAG ONLINE

Alle hardware wordt van tevoren getest en klaargemaakt, zodat je direct gebruik kunt maken van het internet. Het enige wat je hoeft te doen, is de router aan te sluiten en het wifi wachtwoord in te voeren. Snel een oplossing nodig? Op werkdagen vóór 18:00 besteld, de volgende dag in huis!

Het fijne aan 4G voor de zaak is dat het in héél Nederland te gebruiken is, het is niet adresgebonden zoals een vaste internetaansluiting. De routers worden van tevoren klaargemaakt zodat je direct gebruik kan maken van het internet.

Bezoek 4Gopdezaak.nl

ONZE SPOEDSERVICE

Bij een storing of plotselinge verhuizing is vaak direct internet op locatie nodig en dat hoeft geen dagen meer te duren.

Wij gaan direct voor je aan de slag. Onze service is zeer flexibel en zo ben je snel weer online. Kies voor deze service en krijg binnen 4 uur een tijdelijk internet oplossing op jouw locatie. Wij denken met je mee en zorgen er voor dat de juiste oplossing jouw tijdig bereikt.

Deze service is doorlopend beschikbaar, zelfs in het weekend.

Vraag aan

OFFERTE OP MAAT?

Laat ons weten wat je nodig hebt en ontvang binnen 30 minuten een offerte.

Contacteer ons

CONTACT