5G VOOR DE ZAAK

Woon je in het buitengebied of zit je bedrijf gevestigd op een locatie waar geen stabiel en snel internet aanwezig is (zoals een industrieterrein)? 5G voor de zaak kan dan uitkomst bieden. Door het ruime aanbod aan producten en oplossingen, kan er voor iedere situatie een passend aanbod op maat gemaakt worden.

De nieuwe OPPO 5G router op het netwerk van T-Mobile

Via www.evenwifi.nl, onderdeel van Keepgo Europe BV, hebben we in samenwerking met T-Mobile en OPPO een unieke campagne opgezet. Voor het eerst in Nederland kunnen we je kennis laten maken met het 5G netwerk van T-Mobile tegen een betaalbaar prijs.

Nu tijdelijk tot €200 cashback bij aanschaf van een OPPPO 5G router i.c.m. T-Mobile unlimited abonnement. Ideaal inzetbaar als vaste verbinding voor de zaak.

Inhoud campagne;
1x OPPO 5G CPE 1Ta
1x Unlimited 5G T-Mobile simkaart zonder daglimiet

Bezoek Evenwifi.nl

ONZE SPOEDSERVICE

Bij een storing of plotselinge verhuizing is vaak direct internet op locatie nodig en dat hoeft geen dagen meer te duren.

Wij gaan direct voor je aan de slag. Onze service is zeer flexibel en zo ben je snel weer online. Kies voor deze service en krijg binnen 4 uur een tijdelijk internet oplossing op jouw locatie. Wij denken met je mee en zorgen er voor dat de juiste oplossing jouw tijdig bereikt.

Deze service is doorlopend beschikbaar, zelfs in het weekend.

Vraag aan

OFFERTE OP MAAT?

Laat ons weten wat je nodig hebt en ontvang binnen 30 minuten een offerte.

Contacteer ons

CONTACT