Zo helpt Keepgo Europe Oekraïense vluchtelingen

Zo helpt Keepgo Europe Oekraïense vluchtelingen

Veel Nederlandse bedrijven staan te springen om tijdelijke arbeidskrachten. Deze arbeidsmigranten hebben in hun onderkomen een goed werkende internetverbinding nodig. Een vast contract bij een Nederlandse internetaanbieder is dan niet geschikt. Daarom levert Keepgo Europe mobiel internet voor arbeidsmigranten. Daarmee bieden werkgevers hun tijdelijke collega’s stabiele, snelle en onbeperkte toegang tot het wereldwijde web. En diverse gemeentes hebben op deze manier ook Oekraiense vluchtelingen toegang tot het internet gegeven. Hoe? Lees snel meer!

Keepgo Europe is sinds 2013 dé specialist in 4G/5G-oplossingen voor consumenten, mkb en internet serviceproviders. Ze zorgen voor goed werkend internet in buitengebieden en op evenementen. Maar er is meer. Zo faciliteert Keepgo Europe tijdelijke internetpakketten voor vluchtelingen, statushouders en arbeidsmigranten. Daarover straks meer.

Internet-as-a-service

Voor onbeperkt internet op elke locatie zijn er de internetservices van Keepgo Europe in samenwerking met T-Mobile. Keepgo Europe biedt professioneel advies op maat voor snel internet voor ruim 2.000 gebruikers op 250 verschillende locaties. De routers kunnen indien gewenst op locatie worden geïnstalleerd.

Keepgo Europe: flexibel en snel

Dat snel op- en afschalen in het DNA van Keepgo Europe zit, blijkt als de oorlog in Oekraïne uitbreekt. De gemeente Zutphen wil internet op een tijdelijke locatie voor de opvang van 16 Oekraïense huishoudens. Het moet de volgende dag al werken, want de vluchtelingen komen nog diezelfde avond aan. De gemeente Wijchen kwam daarna met een verzoek voor nog eens 50 Oekraïense huishoudens. Hiervoor zijn 50 routers geconfigureerd en afgeleverd op het snelle en veilige T-Mobile-netwerk. En de gemeente Wormer wilde snel een dekkend wifi-netwerk in 2 gymzalen met in totaal 300 slaapplaatsen.

Arbeidsmigranten, statushouders en studenten

Naast deze ad hoc-verzoeken doet Keepgo Europe meer. Zo is er het voorbeeld van 100 nieuw opgeleverde flatwoningen voor studenten, statushouders en arbeidsmigranten. Zij wachten op de oplevering van glasvezel. Dat duurt minimaal 4 weken. Uiteindelijk heeft Keepgo Europe iedereen 6 weken voorzien van tijdelijk internet. De glasvezelpartij zorgde ervoor dat de bewoners tv konden kijken via het netwerk van T-Mobile.

De voordelen van tijdelijk zakelijk internet

Keepgo Europe maakt het voor klanten niet ingewikkeld en ontzorgt klanten volledig. Zo hoeven zij zich geen zorgen hoeven te maken om internet. Oplossingen worden zo geleverd dat er zelfs bij een storing geen monteur hoeft langs te komen. Vaak is de router uit het stopcontact halen en er weer in doen genoeg om eventuele storingen te verhelpen.

Snel, stabiel en veilig internet voor jouw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden