Keepgo Europe neemt Internet on Demand over

Keepgo Europe neemt Internet on Demand over

Met ingang van 25 april neemt Keepgo Europe, specialist in 4G/5G-oplossingen, branchegenoot Internet on Demand over. Hiermee verstevigd Keepgo Europe haar positie als marktleider in provider onafhankelijke 4G/5G connectiviteitsdiensten.

Keepgo Europe, onderdeel van DROAM Group, bekend in de markt voor 4G/5G-dataoplossingen (ook via haar merken evenwifi.nl en 4Gbuitengebied.com), is in 2013 opgericht en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in 4G-internetoplossingen voor tijdelijke huisvesting, in buitengebied en op evenementen. Daarnaast faciliteert Keepgo Europe de tijdelijk internetpakketten voor enkele grote Nederlandse kabel- en glasvezelaanbieders.

Jacques de Waal, algemeen directeur van Keepgo Europe: “Met de overname van Internet On Demand halen we naast een indrukwekkend klantenbestand, ook een aantal mooie proposities in huis. Zowel onze eigen klanten, als klanten van Internet On Demand, zullen daardoor profiteren van een completer aanbod mobiele connectiviteitsdiensten in binnen en buitenland. We zijn daarnaast blij met de expertise die het team van Internet On Demand meebrengt. We werkten al jaren intensief en succesvol met Martin en zijn team samen, dus een overname voelde voor ons ook op dat gebied als een logische stap.”

Martin Ebbinkhuijsen, oprichter en directeur van Internet On Demand: “Keepgo Europe is een sterke partner waar wij al jaren naar volle tevredenheid mee samenwerken. Gezien hun kennis, uitgebreide dienstenaanbod en sterke team ben ik ervan overtuigd dat onze gezamenlijke klanten zullen profiteren van de samenwerking tussen Keepgo Europe en Internet On Demand. De samenwerking zoals die nu vorm heeft gekregen was een logische stap voor de 2 leiders in de markt voor mobiele connectiviteit met hoog data volume. Het resultaat is een bijzonder krachtige organisatie met unieke proposities die klaar is om invulling te geven aan de almaar groeiende vraag naar betrouwbare mobiele connectiviteit zonder gedoe”.

Guy Zbarsky, president DROAM Group: "The acquisition of Internet on Demand is an important step towards our vision of becoming a leading provider of connectivity solutions in the industry 4.0 era. Internet On Demand’s solutions, combined with Droam Connectivity Management Platform and Keepgo Europe’s operational excellence will
benefit our customers to a huge extent".

Over Keepgo Europe en de DROAM Group
Keepgo Europe, begonnen in 2013 als aanbieder van data roaming en IoT-oplossingen, heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in 4G-internetoplossingen voor consumenten, MKB, en voor internet serviceproviders. Haar noodpakket-as-a-service wordt gebruikt als tijdelijke internetoplossing door drie van de grootste Nederlandse telecomaanbieders.

Keepgo Europe is onderdeel van de DROAM Group, ontwikkelaar van multi-provider SIM management software voor telecomresellers en multinationals. Mede door de software van DROAM kan Keepgo Europe haar klanten voorzien van een breed scala aan geïntegreerde 4G/5G producten, te beheren vanuit een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke portal.